sábado, 17 de octubre de 2009

2ª DIVISIÓ JUVENIL: AE ENLLEURA'T - ACE RIUDELLOTS 4

Primer partit de lliga i primera decepció, encara que podira haver estat pitjor. Després de desaprofitar 3 avantatges al marcador e inumerables ocasions de gol, s'ha hagut d epatir per treure un punt, això si, d'una pista molt complicada. Però tal i com ha anat el partit ens podriem haver endut els 3 punts.

A poc de començar el partit Buga finalitzaba al segon pal una bona jugada per banda,0-1. Però poc després en un error de marca al còrner ens empaten, 1-1. El Riudellots ho segueix intentant fins que Quiño establia el 1-2, abans de marxar al descans l'enlleura't conseguia empatar un altre cop de xut llunyà i sense que ningú sortis a tapar el llançament.

La segona meitat començaba com la primera, golde l'ACER mitjançant Uri, finalitzant al segon pal una bona contra. Però poc després l'Enlleura't empataba després d'un altre error defensiu i una sèria de rebots. I a 5 minuts del final s'abançava l'enlleura't 3-4. D'aquí fins el final un munt d'ocasions per empatar, i no va ser fina a falta de pocs segons que el Riudellots empataba el partit, gol d'uri al segon pal, 4-4 i un punt que sap a poc.

El pròxim dissabte a per els 3 punts! Ànims que això només acaba de començar!