domingo, 21 de octubre de 2007

SENIOR MASCULÍ: QUART PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 12 - RC CONSTRUCCIONS 7

Gran partit el viscut dissabte a la pista del Riudellots, amb un bon Pineda i un gran Riudellots, que continua líder empatat a punts.

EL partit va començar amb una presió del Pineda, que va ser la tónica de tot el partit, no esn agobiava gaire, però dificultaba una mica la circulació de la pilota. Després d'uns minuts sense ocasions va arribar el 1-0 al segon pal en una bonica paret, el segon gol no trigaria a arribar 2-0 i poc després el 2-1 després d'un xut i que el rebot li anés a parar al seu jugador sol davant la porteria i amb el porter venut.

Poc després i al segon pal després d'una falta arribaria el 3-1 i tot seguit el 4-1, deprés d'una contra de dos contra el porter sense finalitzar ells en la seguent jugada reben una falta i de doblepenal fan el 4-2. Sort que poc després arribaria el 5-2 en una magnífica contra amb parets i finalització al segon pal.

Els ultims minuts de la primera part serien demolidors per part del Riudellots, que tornaria a marcar el 6-2 i el 7-2 en una latra contra amgnífica i acabada com no, al segon pal, posaria el 7-2 a falta de 30'' per acabar,....i final de la 1ª part amb 7-2 al marcador.

Amb el que es va veure a la primera part ningú s'esperaba el que pasaria a la segona, el Pineda va començar a jugar de 5 desdel principi, i en poc temps ens en va calvar 3, i es van posar 7-5, vam demanar un temps per defensar la seva manera de jugar de 5, i a partir d'aquí els hi va costar més, i nosalters només haviem d'esperar una perdua de pilota i una contra per sentenciar, en una d'aquestes contres van expulsar un jugador del pineda per caçcar per darrera el jugador cuan marxaba sol cpa ala porteria, vermella directa. Durant els dos minuts vam ser incapaços de fer cap gol, però un cop recuperat el seu jugador vam marcar el 8-5 i llavors el 9-5, però rapidament van fer el 9-6 i el 9-7, però en una recuperació d'un dels nostres jugadors ,jugant ells de cinc i encarant porteria després de deixar sentat al porter un jugador del pineda l'agafa per darrera i no el deixa progresar, targeta vermella directa, durant aquests 2 minuts si vam aprofitar l'ocasio, 10-7, el pineda ho va seguir intentant de 5, però sense èxit, a falta de opc per acabar un dels seus jugadors va propinar un cop de colze a un dels nostres jugadors en tot l'ull, la jugada no va passar desapercebuda pels àrbitres, i vermella directa, vam tornar a aprofitar la superioritat per fer el 11-7 i ja quedant 15 segons en una altra recuperacio i desde casi la nostra porteria vam establir el 12-7 definitiu.

En deifnitiva, un partit que va tenior de tot, bon joc, gols, emocio, polémica, tangana final,etc....

Quart partit i quarta victòria! 1-2-3 ACER!!