domingo, 24 de febrero de 2008

CADET MASCULÍ: PARTIT APLAÇAT

Partit corresponent a la jornada 13 de lliga i que es va aplaçar a petició del Palamós. Un dels equips de la part alta de la calsificació i que podia complicar les coses al líder.

El partit va començar amb un calr domini del Riudellots i rapidament es va posar 3-0 al marcador, però tot i dominar al marcador no ho feia en le joc. El palamós va marcar el 3-1 contestat rapidament pel Riudellots, 4-1, però després de la roda de canvis el Palamós amb molta empenta va aconseguir empatar el partit 4-4 a flata de poc per acabar la primara part, encara que abans d'arribar a la mitja part el Riudellots va fer el 5-4 amb el que s'arribà al descans.

La segona part no va tenir gaire historia, el Riudellots va apretar al màquina i va borrar de la pista el çpalamós tant en el marcador com amb el joc, i els gols van anar aribant l'un rera l'altre fins el 13-4 definitiu.

Victoria aplastant com davant el premià, cosa que deixa clar que hi ha 3 equips molt diferenciats dels altres i la resta molt molt fluixets, aquesta lliga te un clar color blau, el del Riudellots.