martes, 12 de febrero de 2008

CADETS: JORNADA 15

FS LLORET 3 - ACE RIUDELLOTS 6

Partit clau enter dos dels favorits per a conseguir l'ascens, el Líder visitaba la complicada pista del Lloret, que necesitaba una victoria per no veures massa lluny del títol de lliga, i un Riudellots invicte en la categoria i que d'aconseguir una victoria donaria un cop important a la lliga.

Els dos equiips van sortir a presionar el rival`des del minut 1 de partit i per això a la primera part no es va veure gaire bon futbol ofensiu i si defensiu, una bona presió dels dos equips. El riudellots va colpejar primer i es va posar 0-1 obra de Roger després d'una contra molt ben portada, encara que abans del descans el lloret va aconseguir empatar després d'un rebot i en propia porteria, amb l'1-1 es va arribar al descans.

En la reanudació semblava que el Riudellots agafaba el ritme del partit i la seva presió sortia més efecte, va tornar a avançar-se en el marcador 1-2 obra de Buga després d'un pase llarg del porter, però un altre cop va empatar el Lloret que no es rendia, encara que després de robara una pilota amb la presió Gerard va aconseguir el 2-3, però un altre cop va tornar a empatar el Lloret 3-3.

Arribavem a l'ecuador de la segona part i el partit estaba molt macu i amb alternancia en el marcador, però la major veterania del jugadors del Riudellots van fer que en els minuts finals dominessin al rival i després d'una bonica jugada de parets Jose fes el 3-4 i poc després al tornar a recuperar una pilota Oriol marqués el 3-5, amb el Lloret a la desesperada Gerard va fer el 3-6 després de deixar sentat al porter.

Victoria molt treballa y que deixa al riudellots més líder que mai!Anim chavals!!