NACIONAL B: CFS PREMIÀ 7 - ACE RIUDELLOTS 4

PREMIA DE MAR: PEÑA,FERNANDEZ,MALDONADO(1),SANDRO,SEGALES(4),ARROYO,ROCA(2),MIRALBELL,BAQUERO,FONTAN,RODRIGO Y BERLANGA.

A.C.E.RIUDELLOTS:SAUBI,TORRENT,PACO,SERRANO,BOADES,MARC,TURON,PAQUITO(3),MURILLO(1), FRAN I JOEL.

GOLS:1ª PART 1-0 SEGALES,1-1 PAQUITO,1-2 PAQUITO.DESCANS

GOLS:2ª PART 1-3 MURILLO,2-3 ROCA,3-3 SEGALES,4-3 MALDONADO,5-3 SEGALES,5-4 PAQUITO,6-4 ROCA,7-4 SEGALES.

ARBITRES:CANO I ORTIZ (BARCELONA)

AMONESTACIONES:PREMIA DE MAR:
T.G.:LOCALS: FONTAN,ARROYO,PEÑA,FERNANDEZ,SEGALES.VISITANTS: PACO, BOADES I PAQUITO. TV.:PER DOBLE GROGA:LOCALS:FERNANDEZ I MIRABELL.DIRECTA: SEGALES PELS LOCALS I SERRANO PELS VISITANTS.

Partit molt tens i amb molts de nervis entre dos equips de la zona mitja baixa de la classificació. Primera part molt igualada en que els locals s´han avançat en un gol de rebot. El 1 a 0 s´ha mantingut dins al tram final del partit en que els de Riudellots han igualat el marcador marcant un doblepenal i han aconseguit posar el 1 a 2 en els segons finals.
Mala segona part pels de Riudellots que tot i posar-se amb un 1 a 3 en els instants inicials dos errors han permès que els locals igualessin el marcador (3-3). Posteriorment dos gols més del premia ha posat el partit molt difícil amb un 5 a 3. Dos expulsions del Premià a permès als visitants posar el 5 a 4 de doblepenal tot i que no han pogut aprofitar la superioritat per igualar el marcador. Un doblepenal a favor del Premià a permès posar el 6 a 4 i ja amb el partit trencat han marcat el 7 a 4 final.