domingo, 20 de diciembre de 2009

2ª DIVISIÓ JUVENIL: LLINARS F.S 2 - ACE RIUDELLOTS 9

Últim partit abans de la parada nadalenca i una altra victoria a domicili. En aquest cas davant el Llinars, un equip de la zona baixa de la classificació, pero que ens va posar les coses difícils, sobretot a la primera part.

El partit va començar amb un Llinars defensant a 9 metres de la seva porteria i esperant les nostres errades per sortir a la contra. En una d'aquestes contres van aconseguir avançar-se al marcador. El seu plantejament ens va sorpedre, i fins que no vam trobar la manera d'entrar vam endur-nos algun que altre ensurt.

Rapidament vam aconseguir empatar mitjançant Gerard, però l'alegria no ens va durar gaire, en una altra contra posaben el 2-1 al marcador. EL Riudellots va disposar de diverses ocasions, però no va ser fins després d'un temps mort que l'equip va començar a espavilar i a utilitzar les bandes per finalitzar al segon pal. En una d'aquestes jugades va arribar el 2-2 obra de Jose, i poc abans d'acabar la primera part Nil de fort xut va aconseguir el 2-3.

La segona part va començar amb un gol ràpid en jugada de còrner a través de Uri i que va posar les coses molt de cares, el Riudellots es va dedicar a tocar i no arriscar, i els gols van anar caient, gols aconseguits per Quiño,Uri (2),Jose i David.

Ara tocar descansar i recuperar lesionats, que ens espera un inici de 2010 molt dur.