martes, 2 de octubre de 2007

SENIOR MASCULÍ - PRIMER PARTIT LLIGA

RAPID SANTA COLOMA 5 - ACE RIUDELLOTS 7

L’equip Riudellotenc va surtir molt enxufat a la primera part on rapidament es va posar amb un 0-2, l’equip local va retallar distàncies amb un autogol, però poc després amb dues contres ens vam posar 1-4, però en una jugada per banda del ràpid amb passe enrera i de fort xut va arribar el 2-4, amb poc per jugar-se de la primera part i de doblepenal vam aconseguir el 2-5 amb el que es va marxar al vestuari.

En la represa el ràpid va surtir a per totes i van presionar molt més, però el marcador no es movia, tot i que ells van tenir moltes ocasions. A falta de 12 min i amb 2-5 al marcador van treure el porter jugador. Una aposta molt arriscada però que casi els va surtir bé.

A falta de 10 min l’expulsió d’un jugador del Riudellots per doble groga va significar el 3-5 jugant contra 3, i poc desprès i jugant de 5 el ràpid va fer el 4-5, el Riudellots però no es va rendir i quan pintava més malament van apretar les dents i després de dues bones ocasions fallades vam probocar l’expulsió del porter per doble groga , i jugant contra 3 vam fer el 4-6.

Quedaven 3 minuts d’infart, en una pilota recuperada i de xut llunyà vam establir el 4-7 i ja a quedant pocs segons i después d’una falta una mica rigurosa va arribar el 5-7 de doblepenal.

Primer partit i primera victoria, en una pista molt complicada, seguim així!!