domingo, 17 de febrero de 2008

JUVENIL MASCULÍ JORNADA 17

ACE RIUDELLOTS 5 - SUMCAB PREMIÀ 4

Partido importantissimo el disputado ayer en la Bombonera de Riudellots, el premià visitaba la la única pista inexpugnable de la categoria, y apunto estubo de sacar algo positivo, pero no fue asi, al final los 3 puntos se quedaron en casa.

El partido empezó con un tempranero gol del premià que hizo ir al Riudellots remolque y con ciertas prisas por conseguir el empate, empate que llegaria en una jugada individual. A partir de ahi muchas ocasiones en ambas porteria que aveces los palos, otras los porteros y otras la falta de punteria hicieron que no se moviera el marcador asta los instantes finales de la primera parte, del posible 2-1 se pasó al 1-2 justo antes de finalizar el primer tiempo.

En la segunda parte el Riudellots salió a por todas y le dió la vuelta al marcador, 3-2 aunque el premià volvia a poner las tablas en el luminoso, estaba siendo un partido vibrante. El Riudellots empujado por su público sacó la casta y se puso 5-3, ahi fué cuando le expulsaron un jugador por doble amarilla i le premià no supo aprovechar la superioridad i incluso a punto estubo de encajar un gol en superioridad. Ya con todos los jugadores el ÇRiudellots dispuso de una ocasión calridima un dos contra le portero para sentenciar...pero lo que son las cosas el gol llegó del otro lado 5-4 con pocos minutos para jugarse, tocó sufrir hasta el final, pero mereció la pena!

Animo chavales!! 1-2-3 ACER!

2 comentarios:

joan olmo dijo...

bon dia,soc un educador social de ad'iniciatives socials de Girona som una empresa esportiva del ajuntament de Girona juguem a futbol 5 en lliga del consell comarcal i des de allí man donat números de telèfons de equips de futbol 5 i mail....per demanar partits amistosos i volia demanar-te si estaria u interessats en jugar un partit de futbol 5 al vostre camp entre setmana o caps de setmana...ok graciàs, el meu numero de mbl es 690914530 atentament Joan olmo....també tenim equips de pre-benjamins, benjamins ,alevins ,infantils, cadets,nosaltre l' any pasat varem jugar els nacionals infantils i cadets de futbol 5 , pro això es lo de menys lo important es que so passin be els nens.

atentament Joan gracies

Unknown dijo...

MOLT BONES TARDES.
US FARE UNA PREGUNTA : ON HA ANAT HA PARAR LA VOTACIÓ SOBRE QUIN EQUIP PUJARA DE CATEGORIA AL FINAL DE TEMPORADA QUE TENIEU FINS HAY A LA PAGINA DEL VOSTRE CLUB , LA HEU RETIRAT PER POR QUE ELS EQUIPS ENTRIN A LA VOSTRE PAGINA I VOTIN HA FABOR DE ALTRES EQUIPS QUE NO SIGUIN EL VOSTRE , DONC HU TENIEU QUE HABERU PENSAT ABANS DE POSARLA: ENCARA QUE HEM PODEU DIR QUE SOU LLIURES DE FER EN LA VOSTRE PAGINA EL QUE VOLGUEU, PERÒ DONA LA SENSACIÓ QUE TENIU POR DELS RESULTATS, QUE SIGUEU GRANS CAMPIONS COM ESPORTISTES I JUGADORS I QUE EL VOSTRE PÙBLIC AL VOSTRE "PABELLÓ" US ANIMI,I HA MÉS A MÉS INSULTI I ESCUPI ELS JUGADORS DE LES VANQUETES I ACULLONI ELS PARES DEL EQUIP CONTRARI FEN SONAR LES VOCINES A CAU D'ORELLA COM ELS PARTITS QUE HE VINGUT A VEURE JO AL VOSTRE PABELLÓ , GRACIES PER DONAR MUDALS DE COMPORTAMENT ALS VISITATNS QUE ENS AGRADA EL FUTBOL SALA. UNA ABRAÇADA I FINS AVIAT.