domingo, 24 de febrero de 2008

SENIOR MASCULÍ: JORNADA 19 DE LLIGA

Partit clau en les aspiracions d'ascens del Riudellots, en una de les pistes més complicades de la lliga i d'unes dimensions molt reduides, que afavorien el joc de l'equip local i enfront hi havia un equip molt treballat i en un moment dolç de la temporada.

El partit va començar amb un clar dominador, el Riudellots, en els 10 primers minuts de joc es podia haver posat 0-5, pero el resultat era de 0-2, molt curt vist el que havia pasat a al pista, el seu porter va treure moltes ocasions, i si no era el porter era un defensa sota la linia.El pineda va retallar distàncies en una jugada aïllada i desprès d'un rebot,tot i això el Riudellots seguia tenint el control del partit. Però tot va cambiar arran d'una jugada, l'arbiter va expulsar un jugdaro del Riudellots en teoria per avançar-se en el llançament d'un doblepenal, deliberadament va voler convertir-se en el protagonista del partiti ho van aconseguir...i tant que ho van aconseguir, això només va ser el principi...El dobelpenal es va haver de repetir i 2-2, el Pineda es va creixer i es va posar 4-2, però just abans d'acabar la primera part i de doblepenal el Riudellots feia el 4-3.

En la segona part només va aver-hi un equip sobre la pista, el Riudellots, rapidament es va posar 4-6, tot ique el Pineda va vendre cara la victoria i va retallar diferencies, 5-6, en aquest moment els arbitres van voler tornar a agafar protagonisme, i després de pitar un doblepenal a favor del Riudellots van expulsar un jugador del Riudellots per donar una patada des del terra a un jugador local, vermella directa. El Riudellots va anotar el 5-7 i jugava amb un home menys, el pineda jugant de 5 va fer el 6-7, però rapidament el 6-8, el partit estaba boig, i un altre cop els arbitres...un penal inexistent a favor del pineda, aquí va estar al clau..el nostre porter va fer una parada espectacular!!i poc després la sentencia de doblepnal, 6-9, en aquest moment el Riudellots es quedava sense canvis per lesió i va haver d'aguantar els ultims 4 minuts amb el Pineda jugant de 5 i sense canvis. El pineda va retallar distancies 7-9, pero a pocs segns per acabar va arribar el 7-10 al segon pal després d'una contra.

Partit molt sofrit però victoria merescuda, que juntament amb els resultats donats acosta la Riudellots una mica més al campionat de lliga! Ànims xavals!! 1-2-3 ACER!!!