domingo, 6 de abril de 2008

CADET MASCULÍ: JORNADA 21

MATARÓ J&G 4 - RIUDELLOTS 7

El Riudellots disposaba del primer "match ball" per fer-se amb la lliga, però davant tenia l'únic equip que havia conseguit puntuar contra el Riudellots i a més jugava a casa seva.

El partit va començar amb un Riudellots molt adormit i imprecís, segurament presa dels nervis, i un mataró jugant de 5 desde l'inici, cosa que aquest cop no va sorprendere al líder. Però en tres errors defensius van aconseguir marcar els locals i posar-se 3-0 en una primera part per oblidar.

En la segona part va tornar a marcar el mataró en una rapida contra després d'un corner a favor del Riudellots, 4-0. Semblava que la lliga hauria d'esperar una mica. L'entrenador visitant va ordenar jugar de 5 i amb el primer gol obra del porter després d'un potent xut va començar la reacció. Tota una lliçó de com es juga de 5, amb diferents variants, que va portar a la`´epica remontada fins al 4-7 definitiu. Al acabar el partit el deliri! Un titol més que merescut per al Riudellots!