domingo, 20 de abril de 2008

SENIOR MASCULÍ: 27ª JORNADA DE LLIGA

TEIÀ FUTBOL CINC 4 - ACE RIUDELLOTS 5

El líder visitaba un equip de la tranquila de la calsificacio, en una de les millors instalacions de la categoria.

El partit va començar amb un Riudellots molt imprecís, i un Teià que aprofitaba mot bé les dimensions de la pista i guanyaba molt bé l'esquena als jugadors del Riudellots, i en una d'aquestes va arribar l'1-0, després que el Riudellots desaporfités un refús del porter a bocajarro. El Riudellots a banda de venirse abaix va reaccionar i en dues jugades molt rapides es va posar 1-2.

Pero abans d'acabar la primera part el Teià es va avançar en le marcador amb dues jugades a la contra, amb el 2-2 el Riudellots va desaprofitar algunes bones ocasions per avançar-se, i així es va arribar al descans.

Només començar la segona part el Riudellots va encaixar el 4-2, tot un golás per l'escaire. El partit es posaba molt coll amunt pel líder que veia com s'escapaba l'oportunitat de deixar enrera els seus perseguidors més directes.

Pero amb més fe que joc va anar retallant les distàncies, fins posar-se 4-4 a falta de 7 minuts, durants aquets 7 minuts van intenar marcar el gol de la victoria, aquest va arribar a falta de 30 segons amb un xut sense angle, els ultims 30 segons el teia de 5 pero no hi va haver temps de res més.

Una victoria molt important!! 1-2-3 ACER!!!