domingo, 27 de septiembre de 2009

PRETEMPORADA JUVENIL : CFS PALAMOS 5 - ACE RIUDELLOTS 3

Cinquè partit de preparació i primera derrota, en una pista on no s'ha guanyat mai, i davant un equip que realitzaba el seu primer partit de pretemporada i que nomñes portaba una setmana entrenant.

El partit va començar havent'hi un unic dominador, el Palamós i fruit d'aquest domini van arribar els gols, amb l ainestimable ajuda nostra, no arribant a les cobertures, no fent faltes tàctiques i obrint-nos a la barrera, amb 3-0 es va arribar al descans.

Després del descans les coses van cambiar unba mica, es va tancar al palamós a la seva àrea y vam retallar les distàncies 3-2, però cuan més s'apretaba va arribar un gol de rebot, 4-2, l'equip no es va rendir i va fer el 4-3, a falta de pocs minuts vam dispossar de dos dobles que va aturar el porter i en una contra ens van fer el 5-3 definitiu.

Espero que aquest partit serveixi per donanr-nos compte que sense esforç i sacrifici no es guanyen els partits, i si la derrota serveix per treure'n coses positives de cares a la lliga benvinguda sigui.