lunes, 19 de noviembre de 2007

SÈNIOR MASCULÍ: VUITÈ PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 7 - F.S GIRONELLA 3


El líder contra un dels equips que encara no ha puntutat, a priori un partit fàcil, però no va ser així, només començar en un error defensiu es planta un jugador sol davant el porter i marca per sota, 0-1. I ells tancats a darrera a 3/4 de pista seva, però en una recuperació i després de regateixar al porter va arribar el 1-1.

però el Gironella no es va rendir i un una banda ens vam fer el 1-2 en propia porta,
El Riudellots va reaccionar amb la roda de canvis i va sortir a presionar i començar a jugar, en poc temps va fer el 2-1 després de deixar sentat el porter, però el Gironella no es va rendir i un una banda ens vam fer el 2-2 en propia porta, però al poc vam fer el 3-2 de bonica jugada i un altre cop el Gironella va empatar de rebot, 3 gols de regal i mitja part.

Ja en la segona es va veure quin seria el tarannà del partit, un Gironella tancat intentant sortir a les contres, però el Riudellots va anotar el 4-3 al segon pal i el 5-3 de falta en poc temps i es va dedicar a controlar el partit, a falta de 4 min va arribar el 6-3 de baselina després de robar una pilota, a partir d'aquí el Gironella va jugar de 5 però sense èxit, inclús van encaixar un gol més, 7-3.

El més positiu: els tres punts i el debut d'un juvenil amb el primer equip, fins ara havien anat convocats en algunes ocasions però no havien disputat cap minut fins a aquest dissabte, i sense desentonar, tot el contrari, va estar molt encertat i va tallar moltes jugades. Enhorabona!

1-2-3 ACER!!

No hay comentarios: