domingo, 2 de diciembre de 2007

SENIOR MASCULÍ: DESENA JORNADA DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 4 - BOSCO ROCAFORT 4

Després de l'abultada derrota a Prats l'equip estaba tocat i amb ganes de demostrar que va ser un accident. El rival era un equip propici, un equip de part alta de la taula i que estaba aconseguint bons resultats, però al final no vam poder-nos emportar els 3 punts, però podem estar contents, tal i com va anar el partit.

El partit va començar amb el Bosco tancat a darrera i el Riudellots intentant penetrar en la seva defensa, vam tenir bones ocasions pero alguna vegada la falta de punteria i altres el seu porter van desfer les opcions.

En una jugada de banda el Bosco va fer el primer, el Riudellots va continuar atacant i podria aver empatat si el seu porter no refuses un xut a "bocajarro" després d'una parada seva, acte seguit en una jugada de corner va arribar el 0-2.

En Riudellts no va baixar els braços i en un llançament de falta mal defensada per ells on només van posar un home a la barrera va arribar l'1-2. Després d'això semblava k podria arribar l'empat, però després d'un llançament de doblepenal va arribar l'1-3, i així vam arribar al descans.

En la segona part el Riudellots va seguir presionant adalt i va tenir bones ocasions, fins que en una jugada colectiva va arribar el 2-3, però l'alegria va durar molt poc, ja que va arribar el 2-4 en una altra banda.

Poc després va arribar una expulsió d'un jugador del Bosco, i jugant contra 3 vam establir el 3-4, l'equip local estaba crescut i empentat per la seva afició va conseguir el 4-4 per el deliri de la grada, llavors vam apretar i vam tenir bones ocasions incluits 2 pals i quan semblava que podriem endur-nos el partit van apareixer els de groc, pffff, van expulsar un jugador amb una falta molt rigurosa..., jugavem amb 4 i vam saber defensar molt bé le resultat jugant contra 5, ja que ells van alternar el joc de 5 durant tot el partit, just quan entraba el quart jugador (abans de temps per cert, aqui si que van encertar li treuen la segona groga i expulsat) Un cop amb 5 jugadors vam seguir apretant fins al final pero no va poder ser.

Els dos primers punts que volen de la Bombonera de Riudellots, felicitar al Bosco, tenen un bon equip que es tenca molt bé, i sobretot un molt bon porter. Felicitar l'afició que cuan mes la necessitaba l'equip va respondre!

A qui no vull felicitar és al trio arbitral, crec que eren molt dolents, i que van perjudicar a tots dos equips, però a nosaltres ens van perdonar ni una!