domingo, 20 de enero de 2008

AMISTOS: JESUS I MARIA "B" - ACE RIUDELLOTS

JESUS I MARIA "B" 1 - ACE RIUDELLOTS 2

Partit amistós disputat a Sant Gervasi entre el Líder de segona Grup 3 i el segon clasificat de segona grup 1.

Es va veure un bon partit entre dos bons equips,però es va notar la falta de partits del Riudellots, una mica lents amb la circulació de la pilota, però molt efectius en defensa i molt bé amb la presió, de la cual no podien sortir els jugador del jesus i maria.

En la primera part es va arribar amb el marcador de 1-1, amb un primer gol de l'equip local després d'un error en defensa i una sèrie de rebots, però el Riudellots va empatar en una bonica jugada a ran d'un còrner i un fort xut, els dos equips van tenir bones ocasions però els porters van estar molt encertats.

En la segona part els del jesus i maria van apretar una mica més però el Riudellots no va pasar gaires ensurts en defensa y gràcies a un fort xut després de robar una pilota gràcies a la bona presió va arribar el 1-2 definitiu.

Bon partit que ens serveix de preparació per a l'importantíssim partit del cap de setmana que ve contra el mataró.