domingo, 20 de enero de 2008

SENIOR MASCULÍ: 15ª JORNADA DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 9 - FPE MATARÓ J&G 7

Partidàs el viscut ahir a la tarda a la Bombonera de Riudellots, el líder estrenaba aquesta condició en una de les pistes més complicades de la categoria, primer contra segon, el partit de la jornada sens dubte!

L'equip local esperaba amb moltes ganes aquest partit per tornar a recuperar el liderat que havia perdut la setmana anterior idonar un cop d'autoritat a la lliga, les grades estaben plenes, ningú volia perdres aquest partit, fonts del club aseguren que hi havia unes 200 persones al pavelló, un fet que cada vegada es repeteix amb més freqüència al nostre estadi, l'afició es va volcar amb l'equip des del minut 1 de joc.

Només començar le partit el riudellots recupera una pilota i fa el 1-0 a través de Paco, poc després i sense temps perquè es refés el mataró arriba el segon obra de Justo. Però com sempre després d'un error nostre que propicia una contra seva fan el 2-1. Als 5 minuts de joc el mataró portaba ja 5 faltes i amb els 15 minuts restants només en van pitar dues...els arbitres es sumaben a la festa com sempre desgraciadament.

Després d'una bonica jugada va arribar el 3-1 obra de Marc després d'una bonica jugada colectiva,però el mataró no es rendia i aconseguia retallar distancies en el marcador, 3-2 però abans d'acabar la primera part i per el deliri de l'afició va arribar el 4-2.

Només començar la segona part el mataró després d'un error defensiu va marcar el 4-3 i va tancar el Riudellots al seu camp forçant-lo a cometre errades i a carregar-se de faltes, però amb la roda de cambis van arribar els gols un rera l'altre 5-3 obra de Quiño, 6-3 altre cop obra de Quiño després d'una bonica jugada de parets i finalització al segon pal, acte seguit va arribar el 7-3 obra de Carlos després d'un refús del porter. El mataró estaba grogui, i les grades eren una festa, però com sempre van arribar els reglas del Riudellots i van fer que el mataró es posés 7-6 al marcador i amb el Riudellots amb 5 faltes i tocat animicament.

Però gràcies a la gran afició que te l'equip i sota la seva empenta es va sobreposar i va marcar el 8-6 obra de Paco i poc depsrés la sentencia a través de Quiño després d'una jugada de parets i amb un fort xut creuat des de mitja distància, a falta de pocs segons i jugant de 5 el mataró va marcar el definitiu 9-7

Partit molt calent, on es podia palpar la tensió, el que estaba en joc era molt, i el partit va estar plagat de faltes, dos expulsat pel mataró, inclús van jugar una estona amb 6 jugadors, un fet insòlit i que els arbitres no van sancionar, a més d'un penal xiulat després d'una falta clara pero fora de l'area, unes mans no xiulades cuan un jugador va tallar un gol...en definitiva que els arbitres van sumarse a la festa...però el partit ja s'ha acabat i tot queda a dins de la pista, el Riudellots recupera el liderat i dona un cop d'autoritat a la lliga.