miércoles, 25 de febrero de 2009

COPA CATALUNYA: ACE RIUDELLOTS 4 - MARTORELL F.S 10

Primer partit de copa catalunya per l'ACE Riudellots senior, i no podia haver millor rival que un del històrics del futbol saa, tan català com estatal, el Martorell F.S
La bombonera presentaba una molt bona entrada, no estaba plena com altres dies, pero la resposta de la gent va ser molt bona.

El partit va començar amb un Riudellots que en 1 minut havia disposat de varies ocasions clares per avançar-se, pero ja se sap que qui perdona ho acaba pagant. El Martorell es va avançar 0-2 pero poc abans d'arribar al descans el Riudellots retallaba distàncies 1-2. I com no, els arbitres van haver d'intervenir regalant un doble perque el Martorell marxés amb 1-3 al descans.

A la segona par el Riudellots va sortir a donar-ho tot, tot i que haviat es va trobar amb l'1 a 4 després d'una sèria de rebots. Pero no van baixar els braços i mica en mica van anar retallant les distàncies,2-4,3-4, fins aconseguir empatar 4-4 a falta de pocs minuts, Llavors el Martorell es va posar de 5 i en dos excelents xuts per l'escaire es van posar 4-6. Llavors la jugada clau, unes mans no senyalades per l'arbitre que haguessin suposat un doble per al riudellots i que encanvi van acabar amb un gol a porteria buida. Això va matar el partit i els gols van anar caient fins el 4-10 final.

Felicitar el Martorell, tenen un equipás, a l¡afició per venir el dia del Barça, i a els jugadors per l'esforç que van fer! Anims xavals!!