lunes, 12 de octubre de 2009

PRETEMPORADA JUVENIL: ACE RIUDELLOTS - CFS EMPURIABRAVA

Últim partit de pretemporada, i un altre derbi per acabar, davant l'Empuriabrava de 3ª divisió.

El partit va tenir un únic dominardor, el Riudellots, que va tenir el control de la pilota i no gaires dificultats en defensa. L'equip va tancar bé els espais i en atac va tenir l'efectivitat que li havia faltat en alters ocasions.

El partit no va tenir gaire història, ja a la primera part el Riudellots es va escapar 3-0 en el marcador, amb gols d'Uri (2) i Nil.

Ja en la segona part arribarien dos gols més, un de penal transformat per Uri, i un altre de falta obra d'Eric. L'Empuribt¡rava va fer el gol de l'honor jugant de 5 a falta de 8 segons pel final.

En definitiva, un partit plàcid i molt ben portat, i una pretemporada que ens deixa bones sensacions de cares a l'inici de lliga.