lunes, 29 de octubre de 2007

SENIOR MASCULÍ: CINQUÈ PARTIT DE LLIGA

LA UNION LIGA MATCH "B" 2 - ACE RIUDELLOTS 6

Partit de la jornada sens dubte, s'enfrontaven els dos únics equips que ho havien guanyat tot, màxim golejador vs mínim golejt, o el que ésel mateix, millor defensa contra millor atac!i al final es va cabar imossant l'atac sobre la defensa!

Partit en el que el Riudellots va començar adormit i la Unión com una apissonadora, fent un futsal d'escola i movent la pilota molt ràpid,. En un error del nostre porter va arribar el 1-0 després de marcar sense angle...gosl com aquet t'entren un de cada 100!!

La Union va comançar a apretar i hagués pogut ampliar el marcador, ja que vaenviar dues pilotes al travesser, el Riudellots també va tenir alguna ocasió però no aconseguia empatar.

I poc després va arribar el 2-0 en un error defensiu colectiu i deixant un 2 contra el porter, que finalment va desviar un defensor a dins la xarxa...la cosa pintaba molt malament, però a partir d'aquí el Riudellots va millorar i va començar a crear ocasins i a ficar-se dins el partit, en una recuperació i una contra molt ben jugada va arribar el 2-1 i així es va arribar a la mitja part.

La segona part va començar més igualada, i després de iferents ocasions per ambues parts, va arribar el 2-2 després de jugada individual i finalització al segon pal.

I poc després el 2-3 després de recuperar una pilota i fer un 1 c 1 per acabar enviat la pilota al fosn de la xarxa, a partir d'aquii la Union es va posar a jugar de 5 i van anar arribant els gols en contres o xuts llunyans.

El resultat una mica abultat pel que va ser el partit, però una victoria justa, seguim amb la ratxa d'imbatibilitat al seu camp i a la lliga! 5 de 5!

Felicitar La Union, crec que tenen un bloc jove,amb molta cualitat i que juguen un futsal d'escola, estarán allà dalt segur.

Anims Riudellots, 1-2-3 ACER!!

No hay comentarios: