lunes, 5 de noviembre de 2007

JUVENIL MASCULÍ: QUART PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 5 - P.B.B VILASSAR 3

Després de l'empat de l'última jornada l'equip juvenil havia de demostrar que va ser una ensopegada i tornar a demostrar el seu nivell de joc, davant tenia el fisn dissabte imbatut P.B.B Vilassar, un equip que es va tancar molt be a darrera i amb les seves contres va posar en problemes a l'equip local, a la mitja part es va arribar amb 1-2 al marcador, i amb un munt d'ocasions per part de l'equip local, però algunes vegades la mala sort, la falta de punteria, el porter visitant o els pals van impedir que la pilota entres, per contra el Vilassar va materialitzar en gol les ocasions que va tenir.

Però en la segona part es va veure un Riudellots amb moltes ganes, però la pilota no acabava d'entrar, seguien igual, ocasions ocasions i més ocasions i no entraba, per contra el
Vilassar tenia contres molt perilloses, però en ocasions el porter i en d'altres els defenses les tallaben.

Fins a falta de 10 minuts pel final l'equip locacl no va poder marcar el gol de l'empat, en una jugada molt ben trenada, i poc després i de jugada individual va arribar el 3-2 i acte seguit el 4-2 i el 5-2, el partit estaba resolt, a partir d'aquí el Riudellots es va dedicar a tocar i el resultat no va perillar, ni tan sols amb el 5-3.

Resultat just i bon joc ofert pel Riudellots, la setmana que ve a Mataró a seguir amb la ratxa!! 1-2-3 ACER!!