domingo, 7 de octubre de 2007

SENIOR MASCULÍ - SEGON PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 9 - F.S PARETS 7

Primer partit de lliga a la Bombonera de Riudelots davant la nostra afició i aquesta va complir com sempre, el pavelló quasi pl i la gent animant a l´equip quan més ho necessitava.

El partit no va ser menys del que s'esperaba, entre dos grans equips, encara que la primera part va ser un monóleg del Riudellots, però en la segona el Parets va despertar i va posar en seriosos problemes l'equip local.

El partit va començar amb molt de respecte, amb un Riudellots amb la pilota i el Parets tancat a darrera esperant les contres. Però va ser el Riudellots qui es va avançar amb una pilota recuperada i una contra cabada amb un 2 contra el porter, l'alegria va durar poc, ja que el Parts va empatr en un còrner després de no refusar una pilota. De seguida van arribar el 2 a 1 de jugada indiidual per banda i el 3 a 1 de penal i el 4-1 de doble penal, el parets va fer el 4-2 en una contra moltben portada i apoc després es va estyablir el 5-2 després de recuperar una pilota i fer-li una baselina al portr desde 9m i cuan aquest no se l'esperaba, tot un golàs, la gent es va aixecar tota i si algú portaba un barret sel va treure segur...quin golàs!!! Així es va arribar a la mitja part.

En la segona part el Pares havia de canviar alguna cosa, i va ser així, van dcidir anar a per el partit, tenir la pilta i es fan fer amb el domini del partit, després d'un error defensiu va arribar el 5-3 i rapidament el 5-4 en una pilta recuperad. Entraven el nervis en l'equip local i més encara quan van establir el 5-5 de jugada de falta. Per sort el 6-5 va arribar rapidament i depès d'un alcarat i un 1 contra 1 acabat amb un fort xut. Després d'un moment de treva va arribar el 6-6 i poc deprés el 7-6, el partit era un anar i tornar i podia aver caigut de qualsevo costat, amb els dos equips amb bonus, però deprés d'un refús del porter vam establir el 8-6 però sense temps per celebracions va arriba rel 8-7 amb el parets jugant de 5. Amb un minut i poc per jugar-se, però al final i després de transformar un doble penal es va establir el definitiu 9-7.

Partit d'infart i que crec va guanyar el millor, el parets va arrossegar el lastre de la primera part i el Riudellots va saber patir en els moments claus per defensar els 3 punts.

Primera victoria a casa i segona de la lliga en dos partits, i contra dos aspirants al títol. Felicitats chavals!! 1-2-3 ACER!

1 comentario:

carniceria gonzalez dijo...

muy bien david.Se lo comenté a gerard y te lo confirmo soys unos serios aspirantes al ascenso.

manuel.CUFSLLORET