lunes, 19 de noviembre de 2007

CADET MASCULÍ: CINQUÉ PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 7 - FUTSAL MATARÓ "C" 0

Partit sense gaire història, vam ser superiors de principi a fi. Al principi ens va costar una mica entrar en el partit, però gràcies a una jugada d'estratègia va arribar el 1-0, però tot i aixó seguiem fora del partit, massa precipitació i poca circulació de la pilota. En una jugada individual va arribar el 2-0 i a partir d'aquest moment vam començar a controlar el ritme del partit i a moure la pilota amb criteri, però el marcador no es va moure fins al descans.

En la segona part va ser un monòleg nostre i els gols van anar caient un rera laltre fins arribar al 7-0, alguns d'ells d'una gran bellesa. En definitiva, una semana més imbatuts i ja van dos amb la porteria a cero, i una semana més líders, 5 de 5.