domingo, 11 de noviembre de 2007

SENIOR MASCULÍ: SETÉ PARTIT DE LLIGA

HOSPITALET BELLSPORT "B" 5 - ACE RIUDELLOTS 5

L'ACE Riudellots es presentaba a l'Hospitalet com a líder invicte iamb possibilitats de posar terra per mig amb els seus perseguidors, però no es tractaba d'una sortida fàcil, més aviat tot el contrari, podem considerar l'empat com a un resultat molt positiu.

El partit ha començat amb el domini de l'equip local i amb la possessió de la pilota per part seva, i fruit d'aquest domini ha arribat el 0-1 de jugada de corner i bonica volea, però poc després ha arribat l'empat, també de còrner i de gol olimpic, la pilota ha entrat sense que ningú la tioqués, tot un golás!

Poc després ha arribat el 1-2 en una contra molt ben portada iacabada de forma magistral picada per sobre del porter, des d¡aquí fins a la mitja part ocasions per ambdues parts sense arribarles a materialitzar.

En la segona part i al poc de començar ha arribat el 1-3, semblava que el partit es començaba a decantar pels visitants, però en poc temps ha arribat el 2-3 de rebot i el 3-3 després d'una gran jugada, el Riudellots estaba grogui i l'equip locacl ho ha aprofitat per donar la volta al marcador i anotar el 4-3.

El Riudellots ha tirat de casta i orgull per remontar el partit i ha conseguit empatar 4-4 i posar-se per davant 4-5, fins que ha falta de poc l'Hospitalet ha empatat en una contra molt ben portada. Al final una falta no senyalada a l'Hospitalet i que hauria estat un doblepenal a acabat en una contra que podria haver canviat el signe del partit, ja que faltant poc segons el nostre porter ha tret un xut a "bocajarro" que hauria significat la primera derrota del líder, però nmo ha estat així, al final un just empat, ja que ambdós equips han disposat de moltes ocasions, diversos xuts al pal i en definitiva que han ofert un gran espectacle.

Felicitar al Bellsport, tenen un gran equip i son un equip molt noble, grans instalacions les d'Hospitalet, i sobretot felicitar-nos a nosalters, gran partit i gran inici de lliga!Ànims xavals!1-2-3 ACER!!

No hay comentarios: