martes, 5 de febrero de 2008

SENIOR MASCULÍ: 16ª JORNADA DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 12 - RAPID SANTA COLOMA 6

El rapid visitaba la dificl pista del Riudellots amb la intenció d'enganxar-se a la lliga i el Riudellots necessitaba la victoria per obtar a recuperar el liderat que havia perdut en l'anterior jornada, el partit de la jornada sens dubte!

El partit va ser més plàcid del que s'esperava en un principi, ja que als 7 minuts de joc l'equip local manava en el marcador per 2-0, pero el rapid va retallar distancies 2-1, encara que va ser un miratge, ja que el Riudellots amb les seves contres mortals es va posar 5-1 al descans.

En la segon part s'esperaba una reacció dle Ràpid, però aquesta no va arribar, ja que als 2 minuts de joc el resultat era de 8-1. Moment en le qual el Rapid es va posar a jugar de 5 i va aconseguir retallar distancies en le marcador, i a falta de 12 minuts el resultat era de 8-4, el Riudellots no va perdre la calma i va aconseguir marcar el 9-4, pero el rapid no es volia rendir tan d'hora i va marcar el 9-5 als 10 segons, però no era la seva tarda i sa la dels locals, que desde els 10 metres van fer el 10-5 i deixavn el partit sentenciat a falta de 6 minuts. Al final 12-5 i a l'ultim segon el rapid va maquillar una mica el resultat amb el 12-6 final.

Cop d'autoritat del, unaltre cop, líder en solitari. La setman que ve difícil desplaçament a Parets,esperem que continui la ratxa! 1-2-3 ACER!!