viernes, 7 de marzo de 2008

COPA CATALUNYA CADET (RONDA PREVIA)

SUMCAB PREMIA 4 - ACE RIUDELLOTS 5

Primera eliminatoria de la Copa Catalunya, una competició per veure equips nous, jugar amb equips d'alters categories, però per començar un vell conegut, el Premià, equip al que ja haviem guanayt dos cops aquesta temporada, però que ens va posar les coses molt difícils. El partit es va jugar en una pista exterior i amb un ambient i temperatures molt freds!

Els dos equips van coemnçar molt adormits i ningú aconseguia fer-se amb el ritme del partit, continues impresicions a totes dues bandes. Fins mitja da la primera part no ens vam fer amb el control del partit, cosa que ens va permetre marxar en el marcador, 0-3 a la mitja part.

A la segona part vam sortir igual que a la primera, adormits, no així el premià, que amb 4 trajes es va posar 4-3 faltan pocs minuts, vam tenir al sort de cares i en els instants finals vam poder empatar i cuan semblava que tot es decidiria a la loteria dels penals vam fer el 4-5 definitiu. En fi, partit per oblidar i la lectura positiva la clasificació per la seguent ronda.

1-2-3 ACER!

No hay comentarios: