sábado, 10 de noviembre de 2007

CADET MASCULÍ: QUART PARTIT DE LLIGA

RAPID STA.COLOMA "B" 0 - ACE RIUDELLOTS 5

Duel entre primer i segon classificat, unics imbatuts fins avui, el partit es presentaba més difícil del que realment ha sigut.

Un Riudellots molt motivat i ordenat ha imposat el seu joc des del principi, només començar i després d'una bona jugada individual ha arribat el 0-1, el 0-2 no ha trigat a arribar després d'una altra bonica jugada individual. El Riudellots portaba el ritme del partit i no tenia gaires problemes darrera. Abans d'acabar la priemra part dues jugades més la primera el 0-3 després d'una jugada d'estratègia i poc després dues expulsions, una per banda, després d'agafar un jugador k marxaba sol aquest es gira i li dona una patada al nostre jugador, vermellad irecta, i segons l'arbitre doble amonestació al nostre jugador, una per agafar i l'altre per encarar-se.
D'aquí fins al final 4 contra 4 sense que es mogués el marcador i mitja part.

En la segona part més del mateix, el 0-4 molt aviat despreés de deixar asseguts al defensa i al porter a porta buida, el Riudellots segui tenint el ritme i control del partit i sortia sense problemes de la tímida presió del Ràpid. El Resultat no ha perillat en cap moment i després d'una bonica jugada ha arribat el 0-5, d'aquí fins al final no s'ha mogut el marcador.

Quart partit i quarta victòria, ha seguir així! 1-2-3 ACER!!

No hay comentarios: