lunes, 5 de noviembre de 2007

SENIOR MASCULÍ: SISÉ PARTIT DE LLIGA

ACE RIUDELLOTS 6 - DESBALLESTAMENTS MANLLEU 2

Es tractaba d'un partit trampa, on erem els favorits clarament i això podia fer-nos relaxar, però no va ser així.

Després d'uns primers minuts de tanteig, el Riudellots va agafar les riendes del partit i va tenir moltes ocasions de gol, però la pilota no volia entrar, fins que en una falta va arribar el primer gol després d'un potent xut.

El partit seguia igual, domini del Riudellots però sense paterialitzar les ocasions, i el Manlleu tenia les seves ocasions aillades, però molt clares algunes.

En una jugada molt ben trenada va arriba rel 2-0, i fins al final més del mateix, ocasions per dues bandes sesne materialitzar.

La segona part va començar amb un gol matiner del Riudellots, i poc després va arribar el 4-0, i tot seguit una expulsió per doble groga per part d'un jugador del Riudellots, molt rigurosa la primera groga, però molt més la segona, quan un jugador del Riudellots agafa la pilota per donar-li a un rival perquè saqués de banda, però segons els arbitres pqerquè havia tocat la pilota quan venia d'un company, que no és el mateix que desplaçar la pilota per evitar un saque ràpid. Eren molt meticulosos i no podies tocar al pilota...però en linies generals vane star correctes.

Amb un home menys el Riudellots va treure el porter jugador per tenir la pilota i no passar dificultats, i així va ser, a falta de 6 minuts i amb 5-0 al marcador es va treure el porter jugador per retenir la pilota i no donar opcions al rival, 6-2 al final i sissena victoria en sis partits.