martes, 18 de marzo de 2008

COPA CATALUNYA CADET: 1/16 FINAL

ACE RIUDELLOTS 6
ARRELS CALA MONTJOI 3

Un primera divisió visitaba la Bombonera de Riudellots, on l'equip local no coneix la derrota aquesta temporada.

El partit començaba molt bé per l'equip local que rapidament es posaba 2-0 al marcador i desperdiciaba bones ocasions per apliar el marcador, en una contra ens feien el 2-1, però el domini del partit i de la pilota era de l'equi local, que poc abans de marxar al vestuari feia el 3-1 de còrner directe, gol olímpic.

En la represa de la segona part l'arrels ha sortit a presionar i ha retallat distàncies, 3-2 i tenint bones ocaions per empatar, però l'equip local ha sabut reaccionar fent el 4-2, encara que rapidament contestat per l'arrels, 4-3. El partit podia decantarse cap a un costat o cap a l'altre, finalment el Riudellots ha fet el 5-3 de doblepenal i poc després el 6-3 a falta de 3 minuts que sentenciaba el partit, abans d'acabar l'anècdota de la jornada, apagón a mitja pista que ha aturat el partit uns 10 minuts, el marcador però ja no es mouria.

Felicitar l'arrels, bona gent i un bon equip, i sobretot felicitar l'equip cadet per continuar endavant en aquesta competició!Ja sóm a 1/8 de final!! 1-2-3 ACER!!